SUNTEM CREATIVI
PENTRU AFACEREA TA!

DESPRE NOI

Înființați în 2012, am început prin a dezvolta website-uri mici pentru instituții publice iar mai apoi, câștigând experiență am început să dezvoltăm aplicații web mai complexe. Pornind de la o companie cu un singur angajat, am ajuns în prezent la 9 angajați specializați pe diferite domenii. Suntem mândri de ceea ce am realizat și sperăm să ne menținem stardardele ridicate în continuare.

DESIGN PERSONALIZAT

Știm că ții foarte mult la identitatea ta vizuală, de aceea mereu vom crea conținut unic și pliat pe cerințele tale. Fie că ai nevoie de o redefinire a imaginii tale în mediul online sau ești la început de drum și vrei să-ți pui amprenta în lumea digitală, noi vom fi mereu alegerea perfectă.

ECHIPĂ CU EXPERIENȚĂ

Suntem o echipă formată din oameni cu experiență în mai multe domenii de activitate. Pentru a oferi servicii complete echipa noastră este specializată în editare și creare de conținut grafic, programare web (html5, css3, php, mysqli, etc), seo, marketing și PR.

SERVICII DE CALITATE

Să oferim servicii de calitate nu este o opțiune. De-a lungul activității noastre ne-am remarcat prin faptul că am pus mare preț pe calitatea produselor pe care le dezvoltăm. Suntem atenți la ceea ce dorește clientul nostru și încercăm să livrăm un produs la cele mai înalte standarde.

GĂZDUIRE GRATUITĂ

Pentru că ne pasă de liniștea ta, oferim la orice aplicație creată, găzduire gratuită pe serverele noastre cu un uptime de 99,9%. Pe lângă aceasta, ai posibilitatea să creezi până la 10 adrese de email cu 5GB spațiu de stocare pentru fiecare.
SUNTEM CREATIVI

Ne place să ne folosim inventivitatea pentru binele afacerii dumneavoastră. Vom veni mereu cu soluții creative prin care să scoatem în evidență produsul pe care îl creăm.

SUNTEM PRIETENOȘI

O relație de muncă se bazează pe comunicare și prietenie. De aceea punem la dispoziția clienților noștri un număr de telefon și o adresă de email unde primesc suport 24/7.

IUBIM SIMPLITATEA

Simplitatea este caracteristica care ne definește munca, de la designul minimalist pe care îl realizăm, template-urile aerisite ale website-urilor și până la panourile de administrare intuitive și ușor de înțeles.

SERVICIILE OFERITE

Suntem specializaţi în mai multe domenii de activitate tocmai pentru a-ţi oferi un pachet complet pentru compania ta.

BRANDING

O marcă nu este un logo, un ambalaj de produs sau un anunț. Nu este cultura companiei tale sau modul în care influențezi lumea sau povestea ta unică. Un brand este toate aceste lucruri combinate.

WEB DEVELOPMENT

Creăm website-uri de calitate și ținem pasul cu noile tehnologii. De la simple website-uri de prezentare până la aplicații web complexe, suntem pregătiți pentru orice provocare.

CONSULTAȚĂ

Domeniul online a evoluat foarte puternic în ultima vreme și este foarte greu să găsești produsele care se pliază pe afacerea ta. De aceea vă oferim servicii de consultață în domeniul IT și Marketing.

UPGRADE-URI

Ești deja prezent în online dar nu ești mulțumit de calitatea serviciilor pe care le ai? Te putem ajuta să faci un upgrade imaginii tale online sau aplicației web.

DESIGN

Fie că ai nevoie de un banner publicitar sau de o mapă de prezentare pentru afacerea ta, noi te ajutăm cu servicii de design de cea mai înaltă calitate.

eCOMMERCE

Tot mai multe companii care fac comerț au înțeles importanța unui magazin online. Dacă și afacerea ta are nevoie de un magazin online noi ți-l putem crea.

Impresionat? Hai sa lucrăm împreună!

Doar să ne spui pe scurt serviciile pe care ți le putem oferi și apoi te invităm noi la o cafea ca să punem totul la punct.

PORTOFOLIUL NOSTRU

În decursul celor șase ani de activitate am realizat nenumărate proiecte dar vi le prezentăm pe cele de care suntem cei mai mândri.

MOLDAVIA.DK

Un magazin online creat pentru un magazin cu produse românești din Danemarca.

MOLDAVIA.DK Logo

O variantă de logo creat pentru Moldavia.dk.

MOLDAVIA.DK Logo

O altă variantă de logo creat pentru Moldavia.dk.

Aplicația de admitere online pentru Universitatea „A.I Cuza” din Iași.

Ultima aplicație la care am lucrat foarte puternică în special pe partea de administrator.

GARDEN-ZONE.RO Logo

Logo creat pentru un website de plante ornamentale și accesorii pentru grădinărit.

ARTASTICLEI.RO

Un magazin online creat pentru o fabrică de sticlă din nordul moldovei.

TechThoon Logo

Un logo creat pentru o firmă care produce dispozitive smarthome din Iași.

CUNOȘTINȚELE NOASTRE

Pentru a vă oferi un pachet complet de servicii avem angajati cu cunoștințe din mai multe domenii. Așadar fie că doriți un simplu website de prezentare a companiei sau crearea unei imagini complete a companiei și promovarea acesteia, noi vă putem toate aceste servicii.

DESIGN
HTML / CSS
PHP / MYSQL
MARKETING / PR241

Proiecte finalizate

241

Clienți mulțumiți

8760

Ore de lucru

25098

Cafele băute

PĂRERILE CLIENȚILOR

Am început colaborarea cu ExpertPowerWeb în anul 2014, când am decis să vând plante ornamentale și accesorii printr-un magazin online. De atunci am avut nenumărate proiecte reușite cu ExpertPowerWeb, am realizat mai multe website-uri de prezentare și campanii de promovare. Mă bucur că am reușit să găsesc serviciile perfecte pentru a-mi dezvolta compania.

Constantin PUIU - Administrator Doropad S.R.L

Dețin un magazin cu produse românești în Danemarca și din dorința de a-mi extinde afacerea am ales să vând și în mediul online. ExpertPowerWeb mi-a realizat un magazin online care a fost online în doar cinci zile de la semnarea contractului. Acum toți românii din Danemarca se simt mai aproape de casă cumpărând produse de la noi.

Andrei ATODIRESEI - Administrator MOLDAVIA.DK

Am început un proiect de la zero și aveam nevoie de o imagine atât a produsului cât și a companiei. ExpertPowerWeb m-a ajutat să am un logo și o imagine în online. De asemenea, mi-au creat mapele de prezentare pentru produse și chiar câteva proiect 3D.

Andrei ATODIRESEI - Administrator MOLDAVIA.DK

PREȚURILE NOASTRE

Fără a face rabat de la calitate menținem prețuri competitive. Relația noastră se va baza pe un contract acceptat de ambele părți. De asemenea, acceptăm plata facturilor la termen de 30 de zile.

CREARE WEBSITE

\
 • Design personalizat
 • Panou de administrare
 • Optimizare SEO
 • 10 adrese de email
 • Statistici complexe
 • Găzduire gratuită pe viață
 • Suport gratuit
 • Domeniu inclus

MAGAZIN ONLINE • Design personalizat
 • Panou de administrare
 • Optimizare SEO
 • 10 adrese de email
 • Nr. produse nelimitat
 • Statistici complexe
 • Găzduire gratuită pe viață
 • Suport gratuit
 • Domeniu inclus

IMAGINE COMPLETĂ • Logo
 • Website
 • Pagina de Facebook
 • Pagina de instagram
 • Consultață gratuită
 • Alte materiale grafice
 • Găzduire gratuită pe viață
 • Suport gratuit
 • Domeniu inclus

ABONEAZĂ-TE

Te vom ține la curent cu ofertele și reducerile noastre. Niciodată SPAM!

ExpertPowerWeb

Dacă ești interesat de serviciile noastre sau dorești mai multe detalii te rugăm să ne lași un mesaj și te vom contacta în cel mai scurt timp.

S.C ExpertPower WebLuc S.R.L
CUI: 30566355
Tel: 0725732885
Email: office@expertpowerweb.ro